05:25
Yenilik İyidir.
Yenilenmeye ve Değişmeye Devam Edeceğiz.

Gerek yaşam, gerek kariyer ve gerekse bilgi dağarcığı bakımında sürekli yenilenmekte fayda var. Dinç kalmak ve daima ileriye dönük yaşamak için bana göre bu şart. Bu nedenle kariyerimdeki değişiklikle beraber gelen yaşam ve akabinde bilgi dağarcığımın değişimi, nitekim çalışma ve uğraşlarımda da değişime sebep oluyor. Önce soyut, ardından somut adımlarla Websitemi, çalışma ve projelerimi şekillendiriyor, baştan aşağıda yeniliyorum.

Birçok yazı ve içerik, rağbet görüyor olmasına rağmen gözetmeksizin silinmiş veya pasife çekilmiştir. Sitenin tasarımıyla birlikte kategorilerde de düzenleme yapılmıştır. Yine değişim devam ediyor ve silinecek birçok içerik daha var. Almanca ile ilgili birçok içerik en çok rağbet görmesine ve tıklanıp okunmasına rağmen silinmiştir. Yeniden daha anlaşılır ve devamı gelen veri oluşumuna yöneleceğim. Bu hususta sıkça 404 - Hata sayfası görme ihtimali yüksektir. Bunun için de daimi okurlarımdan özür diliyorum. Fakat çok daha iyi olacağından emin olabilirsiniz. 

Ayrıca yakın zamanda hayata geçirdiğim "Rastgelelik.com" sitemi de ziyaret edebilirsiniz. 

"Yenilik İyidir." başlıklı bu blog yazısı, "30.01.2018" tarihinde "" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Okunma: 810 | Ekleyen: jungnet | Etiket: haber, yenilik iyidir, blog duyurusu, Duyuru, yenilenme | Değerlendirme: 5.0/1
Toplam Görüş: 0
avatar