00:49
Meine Meinung über Istanbul Ausbildung - ​İstanbul Eğitimi Hakkında kı Görüşlerim

Öncelikle İstanbul şehrinden başlamak istiyorum. İstanbul ziyaret etmek ve hayranlığımın yerli olup olmadığına karar vermek için gitmeyi arzuladığım şehir. Bu konu bazında gitmemize sebep olan kişilere bizzat teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim. İstanbul süresince yaptığımız etkinlikler, eğitim, organizasyon ve tabi ki kişi ve kurumlar hakkında görüşlerime de kısaca değineceğim.

         İstanbul’da almış olduğumuz eğitimi eminim ki 10 arkadaşımın farklı yollarla bu derece verimli olarak alabileceğini düşünmüyorum. Şahsım adına 2005 yılından beri hayalini kurmakta olduğum bir çok olay, iş ve eğitimi İstanbul’da buldum diyebilirim. Eğitim benim için güzeldi ve birçok konu verimli oldu. Eğitim belki farklı yollarla alınabilecek düzeyde de olduğu düşünülebilir fakat eğitmenlerimiz tek kelimeyle kusursuzdu diyebilirim. Bu tabiri kullanmış olmam Üniversite ve Lise dönemlerinde karşılaştığım eğitmenlerin zayıf oluşu etkilemiş olabilir. 

        Eğitmenlerimiz eğitimciliğin yanı sıra iş ve hayat tecrübeleri ile örnek teşkil etmekte ve her biri anlatımını uygulamaktaydı bu durum verimli olmasının öncelikli sebebi olduğunu düşünüyorum. Eğitmenlik dışında aile ortamı yaşatmaları bizi çok mutlu etti. Dolayısıyla bütün eğitmenlerime teşekkür etmem gerektiğini iyi bilmekteyim. Özellikle birçok konuda yardımlarından ötürü bazı hocalarımın kısmen adlarını anma arzusundayım. Değerli eğitmenlerimizden; Salih seçkin sevinç, Kayhan yalınkılıç, Aytaç Uğur Yerden, Seçil Ege Yılmaz, Levent Karadağ, Fikret Kalfaoğlu, Ahmet Eskin hocalarıma özellikle teşekkür ediyorum.

       Organizasyon konusunda tek bir cümleyle konuya değinmek istiyor ve organizasyonun oldukça yetersiz olduğunu önceden planlamanın zayıf ve bir takım şahsi menfaatler doğrultusunda yapılığı kanaatindeyim.

       Ziyaretlerimiz oldukça faydalı ve öğretici oldular. Birçoğumuzun bulunmasının dahi imkânsız olduğu etkinliklere katıldık ve birçok firma ve kuruluşta yer aldık. Netten izlemekle yetindiğimiz ve övgü ile takip ettiğimiz sitelerin merkezlerini ve kurucularını tanıdık. Daha ötesinde 20 gün içerisinde bir çok önemli şahsiyetlerle tanışma fırsatı bulduk.

Hayallerim içerisinde Web tasarımı, e- ticaret sitesine sahip olma ve şahsımın da yönetiminde bulunduğu bir şirkete sahip olmanın yanı sıra basında, medyada yer almak, proje ve şahsımın haberlere konul olmasını hayal etmekteydim. 1. dakikalık habere konu olmak isterken 25 dakikalık özel bir programda ağırlanmak beni çok mutlu kıldı. Bu ortamı hazırlayan ve oluşumunda katkı sağlayan gazeteci yazar Birsal beye TBD başkanımız Levent Karadağ’a proje koordinatörümüz Fikret beye, Ülke TV ve program sunucusu Fatma hanıma özellikle teşekkür ediyorum.

20 kimisi için çok az gündü ama benim için asla unutamayacağım ve anlatmakla bitiremeyeceğim bir anı olarak kaldı. Birçok olumsuzluklar olmuş olabilir fakat olumlu konulara düşündüğümde derya denizinde kaybolmakta ve olumsuzlukları anında unutmaktayım. 

Yarım ada, minyatürk ziyareti unutulmaz, boğaz gezisinin büyüsü hala kaybolmadı ki Anadolu kavağını unutayım. Ya Moda dondurması…

Son olarak her şey için emeği geçenlere teşekkür ediyor ve İstanbul günlerinin bir sayfa değil bir kitap halinde dahi zor anlatılacağını savunuyorum.
Eklentiler: Görsel 1

"Meine Meinung über Istanbul Ausbildung - ​İstanbul Eğitimi Hakkında kı Görüşlerim" başlıklı bu blog yazısı, "28.10.2012" tarihinde "Istanbul" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Kategori: Türkiye Anıları | Okunma: 1565 | Ekleyen: jungnet | Etiket: ​İstanbul Eğitimi Hakkında kı Görüş, Meine Meinung über Istanbul Ausbild | Değerlendirme: 4.0/1
Toplam Görüş: 0
avatar