07:44
Çağrı Merkezi Deneyimi
Her şeyin bir sorgusu vardır. Haklı olsan da üye ve İşveren %85 her konuda haklıdır mantalitesi vardır.
Birliktelik, takım çalışması bütün ekip ve müşteri temsilcilerinde tam verimliliği sağlayacaktır.

Backoffice Burak ZİLİF'e göre;
Çağrı Merkezindeki İlk Deneyimi:

Bunla ilgili yorum yapacak olursam eğer; İlk heyecan, farklı insanlarla tanışmak ve aldığımız ücret dışında takımıma verdiğim karşılıksız destek ve yardımdan aldığım keyif gerçekten anlatılamaz bir duygu.

Çağrı Merkezinin Bilinmeyen Yüzleri:

Her şeyin bir sorgusu vardır. Haklı olsan da üye ve İşveren %85 her konuda haklıdır mantalitesi vardır. Bu durum iş heyecanını, çalışma arzusunu ve çağrı merkezi kavramını zedelemektedir.

Çağrı Merkezinin Fayda ve Zararları:

Bana olan en büyük faydası Konuşma Tarzı - şekli, Üslup, Dinleme ve Anlama konusunda gerçek hayata kattığı etkidir. Zararlarına gelecek olursak Mesai saatlerinin burada dengesizliği Monitörlerde göz filtresinin olmaması ve gözü yorması oluyor.

Bütün Müşteri Temsilcilerine En Önemli Tavsiye:

Müşteri temsilcilerine en önemli tavsiyem; Üyeyi anlama ve dinlemedir. Eğer bu işlem yapılmazsa çağrıyı yönetemez ve yanlış olgulara yelken açılabilir. Bununla birlikte kayıtlarının etkin incelenmesi ve doğru girdilerin sağlanması önem arz eder. Çünkü sonraki takım üyesi ile görüşen üye müşteri temsilcisinin kayıtlarından nasıl bir akış ve nasıl bir işlem uyguladığını göremez çağrı rahatlıkla yönetemez. Bir müşteri temsilcisi takım arkadaşını da düşünmelidir. Birliktelik, takım çalışması bütün ekip ve müşteri temsilcilerinde tam verimliliği sağlayacaktır.

Burak ZİLİF


"Çağrı Merkezi Deneyimi" başlıklı bu blog yazısı, "21.04.2017" tarihinde "Bostancı/İstanbul" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Kategori: Seyir Defteri | Okunma: 1094 | Ekleyen: jungnet | Etiket: çağrı merkezi deneyimi, çağrı merkezi faydaları, çağrı merkezi hakkında, müşteri temsilciliği mesleği, müşteri temsilcilerine tavsiyeler | Değerlendirme: 5.0/1
Toplam Görüş: 0
avatar