19:39
Artık Türkçe Devam Ediyoruz
Artık Türkçe Devam Ediyoruz...

Sitemi Türkçe yapmaya ve bu dilde yazıma devam etmeye anlık olarak karar verdim. Özel bir nedeni bulunmuyor fakat Türk okurlarımın daha fazla olması ve taleplerine etkin karşılık vermek amacıyla bunu sağladım, denilebilir. Peki, bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek? Dil Türkçe olacak ama akışın ve ilerleyişin nasıl olacağını zamanla göreceğiz. Özel bir planım yok. Sadece günlük, çalışma, yazım ve uğraşlarımı sitem üzerinden devam ettireceğim. 

Günlerden Cuma ve yakın zamanda ülkemizde seçim, referandum var. EVET - HAYIR kriterlerinden uygun olanı milletçe seçeceğimiz o günde pazar 16 Nisan. Hangi kararın çıkacağı meçhul. Ben de merakla beklemekteyim. Tabi ki, her şeyden önce doğru olanı, hayırlı olanı olsun diyorum. İş hayatımıza bakacak olursak devam etmekte ve yeni çalışmalara adım atmaya hazırlanıyoruz. Yakın zamanda farklı çalışmalara ve eserlere imza atmayı planlıyorum. Sitemdeki ilgili bölüm ve kategorilerde biraz yoğun çalışmayla içerik girdisi yaparak işe koyulacağım. Özellikle blog ve günlüğüme, beğeni ve değerlendirme alanlarına önem vereceğim. Ardından video ve eserlerim kısmında çalışmalarımı geliştireceğim. Sitemde bu çalışmalarımın dışında üç önemli alanla ek katkılı kaynak olmayı planlıyorum. Bunlar; Almanca Dil Eğitimi, Çağrı Merkezi Kalite İlkeleri ve kendimin oluşturup geliştirdiği Damlahatname'dir. Bu üç alanda en önemli kaynak olmanın gururunu yakın zamanda taşımayı hedefliyorum. 

Bu çalışmalarımın haricinde benzer alanda çalışma yapan kişilerin de eser ve gayretlerine destek olmayı amaçlıyor, yeniliklere ve yenilikçilere ışık tutmayı istiyorum. Şimdiden başlatacağım farkındalık ve özgünlük projemin hayırlı olmasını diliyor, herkese iyi çalışmalar diliyorum. 

Bu arada her yazımda farklı bir deneme, deney uygulamayı, bir başka tarzda sözcüklerle dünyaya meydan okumak istiyor, bir kalıba sığmak istemiyorum. Özgür ve özgün olmaya özen göstereceğim. 
Görüşmek dileğiyle
Sevgiler
Eklentiler: Görsel 1

"Artık Türkçe Devam Ediyoruz" başlıklı bu blog yazısı, "14.04.2017" tarihinde "İstanbul" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Kategori: Günce-Hatırat | Okunma: 947 | Ekleyen: jungnet | Etiket: planlar, özgün yazı, hedefim, hatıra yazısı, günlük yazısı, günce, türkçe | Değerlendirme: 5.0/1
Toplam Görüş: 0
avatar