14:00
Alles in Ordnung? - Hedefler Yolunda mı?

Hayal dünyamın içerisinde trançalar geçirirken çevreme de bu olguyu kazandırma çabam olumlu sonuçlar vermeye başlamıştı.
2011 Yılının ocak ayında başlattığım “İnternet Teknolojileri Hareketi” ilk olarak Erzurum’da ve çevremde bulunanlarla olmuştu. Makine ve Kimya mühendisliği okuyan halamın oğlunu ilk olarak kendi sitem olan “Gencmevtoo” ile bu harekete dâhil olmasına sebep olmuştum. Arkadaşlarım da uyguladığım bir çok yöntem sadece başlangıç düzeyinde kaldı.
TBD’nin öncülüğünü yaptığı E-ticaret Girişimciliği kursu ile daha büyük boyutlar kazandı. Kendi hayalim olan ekibimi kurma şansı kazandım ve Diyardan.com ile başlayan yolculuk Eylül ayında Diyardan Bilgi Teknolojileri olarak devam ediyor. Bu süre içerisinde yaptığımız bir çok proje içerisinde yurtdışından gelen bir teklif üzerine Revonews.com’u kurduk. İngilizce olarak başlayan haber portalı 5 dilde hizmet kararı aldı. 
İlk aşamada hızlı büyüyen site aramızda ki yasal tedirginlik nedeniyle yaklaşık 1 ay kapatıldı. yasal sorunların telafisiyle tekrar başlayan haber yayını eski gücünü kazanamadı ve son olarak yurtdışın da bulunan ortaklarımız çekilme kararı aldılar.
Büyük başlayan medya projemiz durgunluk kazanmış ve şuan görevdeşlik hareketi bekler hale gelmiştir. Bu bağlamda birçok hizmeti diyardan Bilgi Teknolojileri olarak sunmaya başladık. Sosyal medya, Seo, Web tasarım, Online reklamcılık, Video Düzenleme, vb… Büyüyoruz ve fazlasıyla genişliyoruz. Peki;
” Hedeflerimiz Yolunda mı?”
Hedef Diyardan sosyal Mekân Ağı oluşturmak ve Dünya da bir ilk olan siteyi hayata geçirip yürütmekti. Öylede oldu.
“Peki, rota doğrumu?”
Rotamız mekâna özel sayfa ve market yapmak bunu yaygınlaştırıp Online Diyardan Mekân Ajanslığı kurmaktı. 
“Peki oldu mu?”
Olmadı ve olacağı da şuan itibarıyla ileriye atılmış bir karardan ibaret.
"Alles in Ordnung? - Hedefler Yolunda mı?" başlıklı bu blog yazısı, "28.10.2012" tarihinde "Erzurum" konumunda yazıldı. Bu blog yazısı yazılırken hava durumu dereceydi ve döviz kuru da şeklindeydi.
Yazım günü gelişen olaylar: ""
Kategori: Türkiye Anıları | Okunma: 1329 | Ekleyen: jungnet | Etiket: Alles in Ordnung, Her sey Yolunda mi, revonews | Değerlendirme: 5.0/1
Toplam Görüş: 0
avatar