DEV ARAMA MOTORLARI VE ALTERNATİFLERİ Yerli yatırımları desteklemeliyiz.
DEV ARAMA MOTORLARI VE ALTERNATİFLERİ

Google (google.com.tr)

Elbette ki listenin birincisi Google Arama Motorudur. Çünkü kullanıcı ve teknoloji bakımından en büyük paya sahip olan arama motorudur. Ayrıca özel arama özelliği sayesinde milyonlarda İnternet sitesinin site içi arama motoru olarak da kullanılmaktadır.

Yandex (yandex.com.tr)

Listemizin ikinci sırasında Yandex var. Çünkü Google’dan sonra özellikle Rusya ve Rusça konuşulan bölgeler ve de Türkiye için en çok tercih edilen arama motorlarının başında gelmektedir. Google gibi benzer teknolojiye sahip olup, Yandex de tıpkı google gibi özel arama imkanı sunmaktadır. Milyonlarca Yandex özel arama motoru kullanan site mevcuttur. En güzel özelliği ise hiti değil, içeriği güçlü olan sitelere öncelik veriyor olması ve bağlantıları yeni sekmede – pencerede açıyor olmasıdır.

Bing (bing.com)

Üçüncü sırada arkaplanlı arama motoru olarak zihinlerde hatırlanan Microsoft’un geliştirdiği arama motorudur. Google ve Yandex gibi tamamen farklı varyasyonlarda sonuçlar sunar.

Yahoo (yahoo.com)

Alt yapısında Bing, Yandex ve Google görmek mümkün olsa da İngilizce sayfaların sonuçlandırılmasında büyük başarıya ... Devamını Okuyun »

Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Gelişi Güzel | Okunma: 1098 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 12.01.2018 | Yorum (0)