Benimle Çalışmak İstemez Misiniz? "Kalite ve Azim" diyorsanız, doğru kişiyi buldunuz. Özveriyle çalışmak, kaliteli hizmet sunmak asıl vizyonumdur.
Benimle Çalışmak İstemez Misiniz?
Bu yazımın tamamını okumak zorunda değilsiniz elbette. Sadece size uygun başlığı bulup okumanız dahi kafidir. Ancak ben bir bireyim ve bu gözle bakacağım diyorsanız, tümünü okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü birey hayatının her safhasında bu başlıklara yer bulmak mümkündür. O halde adım adım ilerleyen, bir rüzgar misali denizlerden ufuklara yelken açan yaprak gibi bizde ilerlemeye başlayalım. 

Bu Yazının Gayesi Ne Değildir?

Sıradan bir okumalık veya Okuru yormak için yazılmış yazı değildir. Google, Bing, Yandex, Yahoo gibi arama motorlarında ön sıralara çıkmak amacıyla anahtar kelimelerce donatılmış SEO uyumlu bir yazı hiç değildir. Kişisel gelişim, NLP ve koçlukla ilgili bir yazı, akademik araştırmalara konu olmuş bir makale de değildir ki, hele çeviri veya alıntı hiç değildir. 
Bireylere akıl hocalığı da yapmaya niyeti olan bir yazı veya komedi-mizah sunan yazı türü de değildir. Ne olduğuna sadece birey, nitelikli bireylerin karar verebileceği ve neticede aşağıdaki iki maddeye yanıt vermesi planlanmış özgün bir yazıdır sadece. 
  1. Beni biraz olsun tanımanızı sağlamak
  2. Yaşam kalitenizi artırmak, nitelikli birey olmaya katkı sağlayan yenilikli fikirlerin sizle buluşturulmasına öncü olarak farkındalık oluşturmak. 

Ne ... Devamını Okuyun »

Okunma: 953 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 17.04.2017 | Yorum (0)