Diş macunları diş fırçalamanın ötesinde hizmet sunar.
Diş Macununun Faydaları
  1. Tırnakların canlı ve parlak görünmesini sağlamak amacıyla tırnaklara diş macunu sürülmektedir. Tırnak üzerine sürülüp, 15 dakika bekletildikten sonra ılık suyla durulamak parlaklık ve canlılık için yeterlidir. 
  2. Sivilcelerden kurtulmak ve kurutmak için kullanılmaktadır. Sivilcelerin bulunduğu noktaya sürülüp, sabaha kadar beklemek ve ardından durulamak sivilcelere elveda demek için yeterli olacaktır. Ancak kullanılacak olan diş macununun içerisinde beyazlatıcı ve diğer kimyasalların olmadığından emin olmak gerekiyor. Hassas ciltli kişilere şahsen ben önermiyorum.
  3. Böceklerin ısırarak durmaksızın neden oldukları tatlı kaşıntıların giderilmesinde etkilidir. Isırılan yerin üzerine sürülmesi yeterlidir. Kaşıntıyı gidereceği gibi, bazı yaraların da serinlemesinde etkilidir. 
  4. Saç boyasının boyama esnasında cilde bulaşmasını önlemektedir. Saç boyama esnasında kulak, burun, el ve bazı cilt bölgelerine saç boyası değerse diş macunu ile bunun çıkarılması mümkündür. 
  5. Biberon kokusunu giderir. Sürekli süt kalması sonrası biberon içerisinde oluşan bakteri kaynaklı koku oluşur. Diş macunu ile biberonun fırçalanması, hem bakteri yok etmeye, hem de kokunun giderilmesini sağlayacaktır. 
  6. Yalnızca biberonlar için değil, aynı zamanda ellerde oluşan ... Devamını Okuyun »
Kategori: Gelişi Güzel | Okunma: 1011 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 18.09.2017 | Yorum (0)